Sreda 17.06.2015.
16:52
24Sata.rs

Zašto je Vlado Georgiev rasplakao Isidoru?

Vesti
Plače od sreće: Isidora Bjelica

Bilo je dovoljno samo da pusti jedan tvit i Vladova želja je ispunjena. Odmah su reagovali čelni ljudi Doma omladine i sada se već sve zna, datum je 23. jun, Dom omladine, cena karte je 1.000 dinara, i sav prihod ide za lečenje Isidore Bjelice.

A Isidora o čoveku koga je poznavala na "zdravo-zdravo", i koji je rešio da joj vrati nadu u život i ljude, priča kroz suze:

- Evo plačem, opet i opet dok pričam o tom divnom čoveku. Ne, nismo mi bili prijatelji... Ali, ako uspem da ozdravim, biće to samo zbog Vlada. Ja se upravo pakujem i idem u Švajcarsku, jer već kasnim sa lečenjem, i neću moći da budem na koncertu, ali moja deca će ići, naravno... Plačem, šta da vam kažem, kakav čovek. Plačem od sreće, već danima. I ja sam to videla iznenada, na Tviteru. U životu nisam videla ovakvu dobrotu, čovečnost. Ako se vratim sa lečenja, do kraja života ću se moliti za decu i za Vlada. Hvala mu, hvala, priča u dahi i kroz suze Isidora Bjelica koja putuje u Švajcarsku, na još jedan krug lečenja od ove teške bolesti.

A Vlado Georgiev je, čini se, rekao svoje, pa za medije i ne želi da se oglašava. Sve je počelo njegovim tvitom:

- Ko bi ustupio prostor, ja sam voljan da napravim namjensku svirku za @isidorabjelica i da skupimo novac koji joj je potreban za liječenje, i nadamo se da će se, pre svega, za Isidoru, završiti dobro.

2024 © - Vesti online