Ponedeljak 15.06.2015.
16:40
mozzartsport.com

Partizan našao zamenu za Drinčića

youtube.com
Na pragu Partizana: Ognjen Gnjatić

Kako se saznaje, Gnjatić se dogovorio sa čelnim ljudima crno-belih i u Humsku će doći kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Radom.

Ovaj 23-godišnji fudbaler igra na poziciji zadnjeg veznog, a trebalo bi da bude zamena za Nikolu Drinčića koji je nedavno otišao u Makabi iz Haife.

Novi fudbaler Partizana rođen je u Bugojnu, prve korake napravio je u ekipi Kozare iz Gradiške, odakle je u leto 2012. godine došao u beogradski Rad. Gnjatić je u dresu Rada za tri sezone odigrao 61 utakmicu, a sakupio je i pet nastupa u mladoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Gnjatić će biti četvrto pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku, a prethodno su redove šampiona Srbije pojačali Marko Jevtović, Nikola Trujić i Valeri Božinov. Interesantno, za Gnjatića se interesovala i Vojvodina u prethodnom periodu, ali za igrača ipak veći izazov predstavljaju kvalifikacije za Ligu šampiona u kojima će učestvovati crno-beli.

Šampion Srbije, takođe, nije odustao ni od još jednog igrača Rada - Nemanje Mihajlovića koji bi mogao da bude sledeća meta crno-belih. Ipak, zasad uprava kluba sa Banjice stoji čvrsto pri svom stavu i pitanje je da li može da dođe do kompromisa u pregovorima.

2024 © - Vesti online