Ponedeljak 15.06.2015.
13:56
Tanjug

Vulin: Građani za promenu vlasti u Vojvodini

Tanjug
Aleksandar Vulin i Pokret socijalista hoće da pošalju režim Bojana Pajtića na neki udaljeni salaš, daleko od očiju običnih Vojvođana

- Nema najava republičkih izbora osim ako neko ne bi voleo da naša koalicija ima još koju desetinu poslanika više, ali mislimo da je ovo sasvim dovoljno i da treba da se bavimo drugim stvarima, a ne izborima kojima zaista nema mesta - rekao je Vulin novinarima odgovarajući na pitanje da li najava kampanje za pokrajinske izbore znači istovremeno najavu i za republičke izbore.

Vulin je rekao da ne zna da li će pokrajisnki izbori biti 20. decembra kako se govori u javnosti i da on nije pominjao taj datum.

- Ja to zaista ne znam i ne odlučuje o tome Vlada Srbije nego drugi organi. Da su se vodili po željama građana, odavno bi imali izbore u pokrajini, ali kao što vidite nije im to nešto mnogo bitno jer oni vole da traže izbore, ali nikako u svojoj kući - poručio je Vulin.

Vulin je u nedelju na trećoj izbornoj konferenciji Pokreta socijalista izjavio da je ta stranka krenula u predizbornu kampanju i u borbu da režim Bojana Pajtića u Vojvodini ode u istoriju.

2024 © - Vesti online