Ponedeljak 15.06.2015.
11:43
Tanjug

Treći dan potrage za Stefanom: Roditelji posle 2 dana izašli iz policije

MUP Srbije
Stefan Ilić: Traže ga i rumunski graničari

Kako prenosi RTS, Stefanovi roditelji, koji su u policijskoj stanici proveli dva dana, oko ponoći su napustili policijsku stanicu. Načelnik PU Pančevo Nikola Popovac, međutim, nije želeo da potvrdi informaciju da su Stefanovi roditelji "pali" na poligrafu.

On je rekao da su preuzeti snimci sa svih sigurnosnih kamera koji se proveravaju, a lokalni mediji u Beloj Crkvi objavili su snimak automobila kojim je, navodno, dečak otet.

Policijske patrole i dalje su na blokadnim mestima, vrši se pojačana kontrola lica, vozila i prelazaka preko graničnih prelaza, a sa druge strane granice angažovani su i pripadnici rumunske policije. U potragu su uključeni i ronioci Žandarmerije, koji su pretraživali kanal Karaš, Dunav i priobalje.

Potraga za nestalim dečakom ušla je u treći dan, a u Pančevu i Beloj Crkvi ispituju se svi koji se dovode u bilo kakvu vezu sa dečakom i njegovom porodicom. Svi granični prelazi se i dalje strogo kontrolišu.

Dečak, koji je nestao u subotu, poslednji put je viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva i na sebi je imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne patike "starke". Dečak je visine 130 centimetara, braonkaste kose i braon očiju.

2024 © - Vesti online