Subota 13.06.2015.
05:00

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/print.phtml on line 37

Na noge zbog Vidovdana

Vesti
Ne sluša savete lekara: Vojislav Šešelj

- Sad sam dobro, krizu sam prebrodio i dižem se! Nema lekara i sile koja će me zadržati u krevetu. Dosta je bilo izležavanja, vreme je da se radi! Srbija stenje i niko, pa ni ja nemam prava da se izležavam. Pa šta ako sam imao visoku temperaturu i probleme, preživeo sam i idem dalje - kaže Šešelj s puno optimizma i objašnjava da su fotografije snimljene u bolesničkoj postelji, u njegovom domu u Batajnici, nastale gotovo mimo njegove volje.

- Nastale su spontano, u trenutku dok sam se borio za život i slučajno su našle put do medija. Ko voli da se fotografiše dok se osećao loše i nemoćno?! Ne vidim ništa dobro u njima jer neprijatelju daju vetar u leđa. Ali, prerano su se obradovali, jači sam i od bolesti! Vraćam se u ponedeljak na posao - poručuje Šešelj kao da nema rak debelog creva i metastaze opake bolesti na jetri.

Lažna slika u novinama

- Inače, u novinama je trend da se preuveličava moje zdravstveno stanje i da proizvoljno komentarišu šta se dešava. Imam utisak, makar povremeno, da novinarima i nije potreban sagovornik; sami pitaju i sami odgovaraju. Većinu stvari koju su objavili nikada nisam ni pomislio, a kamoli naglas izgovorio i to još novinarima - kaže za "Vesti" Šešelj.

Na komentar šefa lekarskog tima koji ga leči dr Milovana Bojića da od ustajanja nema ništa dok ne stignu rezultati kontrolnog pregleda zakazanog za nedelju, 14. juna, predsednik radikala kaže u prepoznatljivom maniru da njegov lekar ipak ne može bolje da zna od njega!

- Osećam se odlično, pa će kontrolni pregled da bude urađen u toku dana i znaćemo rezultate. To što dr Bojić priča je njegovo stručno mišljenje, ali valjda ja znam kako se osećam! Uostalom, nikada nisam bio ničiji poslušnik, pa ni u ovom slučaju neću biti - odlučan je Šešelj i podseća da mora da se sprema veliki vidovdanski miting radikala u Beogradu.

2024 © - Vesti online