Petak 12.06.2015.
10:57
Vestionline

Najluđi letnji provod počinje večeras u Savamali!

Belgrade Banging

Banging Summer Arena je nastala sa idejom da se mladima pruži novo, kvalitetno mesto za izlazak, a da sa druge strane bude svima pristupačno. U Mostarskoj 5 prisustvovaćete najboljem letnjem provodu sa raznim žanrovima elektronske muzike. Večeras nastupa resident di-džej Belgrade Banging-a, Erick Kasell, koji će predstaviti jedinstveni “One Man Show”. Ericku će se na sceni pridružiti i kolege di-džejevi, gosti iznenađenja.

Iako mlad, Erick je privukao pažnju velikog broja svetskih di-džej imena. Podrška za njegov rad je stigla od imena kao što su: Afrojack, Deniz Koyu, Thomas Gold, Max Vangeli, Sunnery James i Ryan Marciano i mnogih drugih koji su na svojim nastupima i radio emisijama istakli njegov talenat. Večeras će na Banging Summer Areni predstaviti svoj prepoznatljiv energični stil i žanrove EDM, progressive house, big room i tech house.

Organizatori su najavili veliku gužvu, zato požurite, skupite ekipu i pravac Savamala! Ulaz će koštati simboličnih 200 dinara, a nakon 1 sat posle ponoći 300 dinara. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Banging Info Line: 065/Banging odnosno 065/2264464.

www.belgradebanging.rs

2024 © - Vesti online