Petak 12.06.2015.
08:21
b92.net

Težak udes kod Niša: Poginule četiri osobe

Tanjug
U teškoj nesreći stradale četiri, povređene dve osobe (Foto: Arhiva)

Dve teško povređene osobe prevezene su na reanimaciju u niški Klinički centar, javlja RTS. Jedan od povređenih je turski državljanin, a primljen je i mladić iz kombija leskovačkih tablica J. A (1987). Obojica su teško povređeni, ali nisu životno zgroženi.

U udesu su učestvovali kamion sa turskim registarskim tablicama, kombi leskovačkih registarskih oznaka i još jedno vozilo koje je usled sudara smrskano do neprepoznatljivosti.

Nesreća se dogodila kada je kamion udario u putnička vozila u zaustavnoj traci u smeru ka Beogradu.

Tri osobe su stradale pored kombija, jedna u kombiju. Poginuli su J.C (65), G. D (58), obojica iz Leskovca, i A. S. (21) iz Gornjeg Stopanja, dok četvrta žrtva nije identifikovana.

Kako je rečeno u niškoj policiji, kamion turskih registracija, koji je dolazio iz pravca Pirota, sudario se sa dva kombi vozila.

U policiji su rekli da je potrebno utvrditi zbog čega je kamion turskih registarskih oznaka naleteo na dva kombija leskovačkih registracija.

Prema nezvaničnim informacijama, kombi vozila su stojali u zaustavnoj traci pošto su pretovarali prtljag. Prilikom sudara kamion se prevrnuo i pritisnuo kombije i ljude u njima.

Prema, takođe, nepotvrđenim informacijama, u kombijima su bile uglavnom osobe starosti od oko 20 godina.

Saobraćaj se odvija nesmetano na ovom delu puta.

2024 © - Vesti online