Četvrtak 11.06.2015.
10:28
Vestionline

Da li je Vavrinka u najboljem izdanju bolji od Đokovića?

Reuters
Pozdrav dvojice velikana: Stan Vavrinka i Novak Đoković

- Stana je veoma interesantno gledati, jer nikada ne znate šta da očekujete. U Parizu smo videli njegovu veličinu, što može da se "okrene" već sledeće nedelje - ističe Norman, najzaslužniji čovek za Vavrinkine uspehe i transformaciju u ozbiljnog igrača i pretendenta za osvajanje Slemova.

Vavrinka je na Garosu 2014. ispao u prvom kolu, samo godinu dana kasnije trofej je završio u njegovim rukama. Prisetio se Šveđanin i tog, napornog, perioda...

- Vredno je radio svakog dana i bio sam izuzetno srećan kada god odem u krevet. Osetio sam da može da postane pretnja i kandidat za trofej, samo ako prođe nekoliko rundi. Nisam baš verovao u potpunosti.. Do prve meč lopte - dodaje Norman kroz smeh.

Reuters
Tandem: Vavrinka i Norman

Magnusu je postavljeno i škakljivo pitanje. Izvukao se majstorski... Da li je Vavrinka u najboljem izdanju bolji od Đokovića u najboljem izdanju?

- Uh, teško pitanje. Novak je broj jedan, konstantan je tokom svih 12 meseci, ali svi znamo da Stan može svakog da pobedi kada mu je dan. Međutim, tokom cele godine, smatram da je Srbin neverovatan - zaključuje Norman.

2024 © - Vesti online