Sreda 10.06.2015.
22:42
mozzartsport.com

Premijer liga saopštila listu slobodnih fudbalera

Tanjug/AP
Završio sa Liverpulom: Glen Džonson

Mančester Siti je objavio da više ne računa na usluge Mike Ričardsa i Džona Guidetija, koji su prethodne sezone proveli na pozajmicama. Takođe, odranije je poznato da je Frenku Lampardu istekla pozajmica.

Gradski rival Junajted je saopštio da se odriče uluga Toma Kleverlija koji je bio na pozajmici u Aston Vili, a sada mu je istekao ugovor i slobodan je u izboru nove sredine. Odlazi i golman Ben Amos.

Čelsi nije ponudio novi ugovor Didijeu Drogbi i to je sve što se tiče odlazaka iz tabora "plavaca". Everton je odlučio da se raziđe sa defanzivcima Antolinom Alkarazom i Silvanom Distanom.

Posle ispadanja u Čempionšip zahvalnice su uručili i Hal Siti i Kvins Park Rendžers. Iz ekipe "tigrova" odlaze Alan Harper, Mejnor Figeroa, Lajam Rosenior, Janik Sagbo i Pol Mekšejn. "Policajce" su napustili taze penzioner Rio Ferdinand, zatim Džoi Barton, Bobi Zamora, Šon Rajt Filips i Ričard Dan. Iz Njukasla odlaze Rajan Tejlor i Jonas Gutijerez.

Liverpul nije ponudio nove ugovore golmanu Bredu Džonsu i desnom beku Glenu Džonsonu. Arsenal se odrekao Abua Dijabija i Rija Mijaćija. Iz Sanderlenda odlaze veterani Ves Braun 
i Antoni Reveje, a iz Vest Hema Gaj Demel, Jusi Jaskalainen i Karlton Kol.

Jedan od najatraktivnijih slobodnih igrača je i holandski štoper Ron Vlar, koji kao slobodan igrač odlazi iz Aston Vile. Odrešene ruke imaju  i Vilson Palasios (Stouk), Metju Apson (Lester), Bred Hangeland (Kristal Palas), Stiven Rid (Barnli)...

2024 © - Vesti online