Ponedeljak 08.06.2015.
20:47
021.rs

VIDEO: Radnik "Pauk službe" obio auto na parkingu?

Tanjug
Do sada nisu zabeleženi slični problemi ni slučajevi u "Parking servisu"  (Foto: Ilustracija)

Odluka o suspenziji radnika je doneta nakon što se na Jutjubu 5. juna pojavio snimak napravljen najverovatnije na Bulevaru oslobođenja, a na kome se vidi radnik pauk službe kako obija i potom pomera "juga".

Na snimku se vidi kako radnik obučen u crvenu majicu otvara vrata automobila, ulazi i izbacuje ga iz brzine kako bi mogao da ga pomeri sa parkinga. Ovaj radnik "Parking servisa" potom piše prijave koje stavlja na vetrobransko staklo i fotografiše "juga", nakon čega ga polako odgurava sa parkinga kako bi ga prikačio na pauka.

Tada nailazi vlasnik na štakama i razgovora sa ovim radnikom, a snimak se prekida. Ono što je izvesno je da je automobil bio nepropisno parkiran na mestu za invalide, ali je ponašanje radnika koji je otvorio vrata i ušao u vozilo strogo zabranjeno.

Portparol "Parking serivsa" Radovan Jeknić kaže za 021.rs da su u tom preduzeću videli snimak i da je već naređeno da se radnik suspenduje do kraja istrage o celom slučaju.

- Posle odgledanog snimka "NS Parking servis obija automobile", direktor je odmah suspendovao radnika i protiv njega će biti podneta prijava. Nakon završetka zakonskog procesa biće poznate i druge konkretne mere, ako se pokaže da je radnik kriv i da je na silu otvarao automobil. Stav preduzeća je da niko ne sme da narušava ugled firme i radnika koji na pošten račun zarađuju hleb, kao i da smo mi gradsko preduzeće i da svi radnici na neki način sve vreme predstavljaju i Novi Sad - navodi Jeknić.

Inače, koliko je poznato, od kada postoji "Parking servis" zvanično nije zabeležen nijedan ovakav slučaj ili prijava građana da su im radnici obijali vozilo kako bi ga uklonili jer je bio nepropisno parkiran.

2024 © - Vesti online