Ponedeljak 08.06.2015.
18:27
Tanjug

Miljković opet u Lubeu

M. Todorović
TeVraća se na mesto uspeha: Ivan Miljković (levo)

Srpski korektor (36) je sa velikim uspehom nosio dres ekipe iz Maćerate od 2000. do 2007. godine, posle čega je karijeru nastavio u Romi, Olimpijakosu i Fenerbahčeu.

- Veoma sam uzbuđen što sam se vratio kući. I posle odlaska sa ljudima iz kluba ostao sam u kontaktu, nisu mi bili bitni finansijski uslovi jer novac ne može da nadoknadi neke stvari. Potrebno mi je da se što pre vratim u formu, ali sam uveren da ćemo imati uspešnu sezonu - rekao je Miljković za klupski sajt.

Bivši odbojkaš Partizana će u Lubeu nastupiti kao domaći igrač, pošto je nedavno dobio italijansko državljanstvo. Miljković je u svom prvom mandatu u Lubeu došao do titule šampiona Italije, Lige šampiona, dva nacionalna kupa i tri CEV kupa.

Sa reprezentacijom Srbije je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Sidneju, srebro i bronzu na prvenstvu sveta u Japanu i Italiji, na Evropskom šampionatu dva zlata (Ostrava, Beč) i tri bronze (Beč, Rim, Moskva), četiri srebra (Madrid, Rio, Beograd dva puta) i dve bronze (Belo Horizonte, Rim) u okviru Svetske lige i bronzu na Gran priju u Japanu.

2024 © - Vesti online