Ponedeljak 08.06.2015.
17:23
Tanjug

Otkrivena dugo čuvana tajna: Vitni Hjuston ucenjivali zbog lezbejske afere

Reuters
Poznata po nežnim baladama, burnom ljubavnom životu, ali i zavisnosti od droge: Vitni Hjuston

Sve ovo navedeno je u novoj knjizi o Vitninom životu, "Vitni i Bobi Kristina: Smrtonosna cena slave", autora Iana Halperina.

Tako on piše da je jedan advokat 1992. od Vitni tražio da mu plati 250 hiljada dolara. U suprotnom, u javnosti će objaviti intimne detalje o njenim ljubavnim vezama. U to vreme, pevačica se navodno viđala sa Robin Kraford, a njen otac Džon uspeo je sve da zataška.

Ovo je potvrdio i Vitnin bivši telohranitelj Kevin Amons, koji je ispričao da mu je Džon Hjuston nudio novac da preti Krafordovoj nakon raskida, iz straha da ona ne odluči da javno progovori o romansi.

Nakon Vitnine smrti, oglasila se i Robin, koja je imala samo reči hvale za pevačicu, i koja je govorila da su njih dve bile bliske, ali nije pominjala da je između njih bilo nešto više od prijateljstva.

Vitni Hjuston, poznata po nežnim baladama kao i zavisnosti od droge, pronađena je mrtva 2012. godine u kadi hotela na Beverli Hilsu. Imala je 48 godina. Nadležni su rekli da se slučajno udavila u kadi zbog srčanih problema nakon što je konzumirala kokain.

2024 © - Vesti online