Utorak 09.06.2015.
05:23
mondo.rs

Nema više "lovačkih" priča: Seks igračka ocenjuje koliko ste dobri u krevetu

sites.psu.edu
Više ne možete da sakrijete koliko ste dobri u krevetu

Novi model prstena za penis, duhovito nazvan Lovely, ima ugrađene senzore koji beleže svaki pokret para. Prsten, očekivano, vibrira, stimulišući zonu klitorisa, tako da žena lakše postiže orgazam, a pošto ograničava i dotok krvi u penis, erekcija je snažnija i traje duže, ali to nije sve.

Pošto precizno beleži seksualne navike para, onda je lakše sagledati i u čemu je "problem".

Dakle, nema laži, nema prevare: ovaj novi model prstena za penis beleži sve - od broja kalorija koje ste sagoreli tokom odnosa, do dužine seksa, snage penetracije, prosečne ali i najveće brzine kretanja.

Kad sve završite, detaljan izveštaj zahvaljujući odgovarajućoj aplikaciji stiže na mobilni, a na osnovu procene vaših sposobnosti, biće vam predložena i jedna od 120 novih poza koje možete da probate sledeći put.

Igračka i aplikacija, uzgred budi rečeno, "rade" i dvosmerno: 'booty call' opcija vašeg partnera obaveštava šta biste mu tačno radili, a kad on ili ona odgovore, uređaj "pocrveni".

Lovely stiže u četiti različite nijanse, a košta oko 90 evra. E sad, da li je "ocenjivanje" seksualnih veština na ovaj način dobra ideja, pitanje je. Stvarno, da li možete da zamislite da posle seksa sa partnerom ležite u krevetu i bistrite statistiku? Ako možete, možda je vreme da promenite partnera...

2024 © - Vesti online