Ponedeljak 08.06.2015.
10:23
alo.rs

Gastoz hapšen u Parizu zbog Đokovića

youtube.com
Divljao dok je navijao za Đokovića: Nenad Marinković Gastoz

Incident se dogodio kada je naš teniser igrao u finalu Rolan Garosa, zbog čega je Gastoz organizovao naše ljude u Francuskoj da se okupe kako bi ga podržali.

- Oko 150 do 200 Srba se okupilo ispred Ajfelove kule, jer je tu bio postavljen video-bim, a tu su bili i Nadalovi navijači. Svi smo se pržili na jakom suncu, navijali, drali se, skakali i pljuvali, što je inače normalno. Iako je teniska publika kulturna, mi Srbi to uvek dignemo na neki drugi nivo. Svaki put kada Nole igra mi se preko sajta organizujemo da pratimo meč zajedno.

Čak i tada, kada je Novak izgubio, mi smo nastavili da igramo i deremo se. Tada nas je neka žena, Nadalova navijačica prozivala. Video sam u jednom trenutku da viče na mog ortaka. Napala ga je da ju je udario po glavi, a ja znam da on ne bi mrava zgazio. Do danas nije utvrđeno da li ju je stvarno on udario - priča Gastoz.

- Kada sam video da je otišla do pandura, rekao sam mu da beži u metro, jer nije imao sređene boravišne papire u Francuskoj. Ipak, policajci su ga uhvatili i ja sam prišao da im objasnim. Tada su priveli mene i još dvojicu naših drugara. Proveli smo u pritvoru 21 sat, jeli smo neku pastu sa kečapom i biskvite sa đusom, fuj. Bio sam svestan da sam gurnuo glavu na panj za njega, ali se sve dobro završilo. Više nikada nisam bio u zatvoru ni zbog čega - tvrdi Gastoz, koji ove godine zbog učešća u rijalitiju nije mogao da bodri našeg asa.

- Ja bih samo da pozdravim Novaka Đokovića i kažem mu, pošto nas, verujem gleda, da mi je krivo što ga ove godine ne bodrim na terenu. Ja svake godine sa svojom ekipom ortaka vodim njegove navijače - poručio je pre nekoliko dana Nenad pred kamerom Televizije „Hepi“.

2024 © - Vesti online