Nedelja 07.06.2015.
09:31
alo.rs

Ružicu deda snimao dok je imala seks

Facebook/Ruzica Veljkovic
Deda sve snimio: Ružica Veljković

Ružičina baka imenjakinja, deda Slobodan i druga baka Borka hronično su neispavani, jer po čitavu noć gledaju unuku.

- Deda snima svaku emisiju i nedavno se žalio da će mu trebati veći fleš da bi sve prebacio. Ne propušta nijedan detalj i ti snimci će biti njegov poklon unuci kada izađe. Snimio je i seks, jer ne prekida snimanje šta god da je - kaže pevačicina majka Tatjana, koja ćerkin seks opravdava time što je mlada. Za razliku od nje, tata Aleksandar svaki put kada Ružica počne da se svlači isključi televizor.

- Sa Ružicom sam kao drug, ali je preterala ovim seksom sa Filipom. Bake i deke su joj nervozne zbog ponašanja, ali kao i svi, uvek nađu opravdanje zašto je to nešto uradila. Ja kao otac ne mogu, zato će dobiti jednu vaspitnu lekciju čim izađe. Ružno je ne samo što je imala seks, već i što se stalno nešto ljubakaju tamo. Nema potrebe za tim - kaže tata učesnice, dok majka, kao i svaka, gleda da smiri situaciju.

- Ma sve je to mladost-ludost. Bake i deke sve to razumeju, više ih nervira kada im unuku tamo napadaju. Dugo je tamo i nije joj lako. Ona je vetropir, pa je i taj zatvoren prostor poremeti. Ni sestra Tamara nije oduševljena što je tako transparentno imala seks sa Filipom, ali šta će, obećala je svima, a vaspitana je da obećanje ispuni. Sreća, bila je noć, pa nisu svi gledali - teši se Tatjana.

2024 © - Vesti online