Nedelja 07.06.2015.
08:47
Tanjug

Milici Pavlović udvarač poslao 20 kg čokolade

Facebook/Milica Pavlovic
Iznenadio je obožavaoc: Milica Pavlović

Milica Pavlović (23) je dobijala razne poklone od udvarača, ali poslednji ju je posebno oduševio. Kako saznajemo, pevačici je na kućnu adresu stigla kutija sa 20 kilograma čokolade!

- Milica se oduševila, ali i dalje ne zna ko joj je poslao paket, jer se potpisao samo kao obožavalac - kaže pevačicina dobra drugarica.

Inače, Milica je nedavno za "Blic” izjavila da voli da trenira i pleše, ali da joj najveći problem prave čokolade jer ih jede u neograničenim količinama. Možda je upravo ova njena izjava podstakla njenog fana da joj se udvara na ovaj način.

Tim povodom je pozvana Milica, a ona je potvrdila  ova saznanja.

- Zaista sam se iznenadila kada sam videla ogromnu kutiju. Priznaćete da je nesvakidašnje iznenađenje. Momak nije ostavio broj telefona, ali ovo je prilika da mu javno zahvalim i pozovem ga na svoj nastup da bismo se upoznali. Verujem da će se tako kreativan momak naći pored mene jednog dana - kaže seksi senjorita.

Dok se tajni obožavalac ne javi, Milica se posvećuje karijeri.

- Presrećna sam uspehom pesme "Selfi” i u istom ritmu najavljujem veliko iznenađenje za publiku. Obećavam da će biti bolje od poslednjeg singla - dodaje pevačica.  

2024 © - Vesti online