Subota 06.06.2015.
10:48
Tanjug

Spanulis, Teletović, Antić i Lovernj predvode zvezde u Beogradu

Tanjug/AP
Najveća zvezda: Vasilis Spanulis

Ljubitelji košarke moći će u Beogradu uživo da vide najboljeg igrača Olimpijakosa i reprezentativca Grčke Vasilisa Spanulisa, njegovog saigrača Brajanta Danstona, Džastina Doelmana iz Barselone, Kajla Hansa iz CSKA, ali i igrače iz NBA lige - Mirzu Teletovića, Pera Antića, Nikolu Pekovića, Žofrea Lovernja, kao i mnoge druge.

Da ne beše Ražnatovića...

Prvi klijent agencije Beobasket Branko Sinđelić, koji je iz zemunske Mladosti prešao u Beovuk, rekao je da su pregovori trajali veoma kratko, ali su se isplatili.

- Taj transfer je bio čudan jer menadžerske agencije nisu postojale. Nikome ništa nije bilo jasno, a meni je bilo zanimljivo da mogu drugovima da se pohvalim da imam menadžera. Moram da se zahvalim Ražnatoviću jer da nije bilo njega verovatno bih kao većina Zemunaca u to vreme krenuo stranputicom - našalio se Sinđelić.

Košarkaši će biti podeljeni u tri tima, a utakmice će biti organizovana po prinicipu trijagonala. Dan uoči meča jedan teren u Beogradu biće renoviran po standardima FIBA za basket tri na tri, koji će ostati građanima na korišćenje.

- Želja nam je da poklonimo jedan do sada neviđen košarkaški spektakl svim stanovnicima Srbije i da što više dece, ali i rekreativaca vidimo na terenima širom zemlje, Otvaranjem terena "Vasilis Spanulis" Beobasket želi simbolično da se zahvali najpoznatijem igraču agencije i jednom od najboljih ambasadora ovog sporta na igrama koje pruža i pobedničkom karakteru koji mladima služi kao inspiracija - rekao je osnivač i vlasnik agencije Miodrag Ražnatović.

On je dodao da je prvobitna ideja bila da se meč organizuje u "Šumicama", ali da to nije bilo moguće kada je na papir stavio sva imena koje predstavlja.

- Ulaz u "Arenu" biće slobodan, nadam se da će odziv publike biti veliki i da ćemo se ovog događaja prisećati narednih 20 godina. Trenutno nemamo otkaze igrača, svi su pristali da dođu iako je još rano i moguće su povrede. Velike su šanse da vidimo Spanulisa, Lovernja, Hajnsa, Teletovićam koji su oduševljeni što će doći u Beograd - rekao je Ražnatović i otkrio da će na dan utakmice biti organizovano 20 autobusa koji će u Beograd dovesti mališane širom Srbije kako bi prisustvovali manifestaciji, kao i da će učesnici spektakla biti Dragan Milosavljević i Boban Marjanović iz redova "večitih".

2024 © - Vesti online