Četvrtak 05.11.2009.
02:48
Vestionline

Džoš Dumel: Nisam varao ženu

Džoš Dumel i Ferdži

’’Ovo nije prvi, niti će biti poslednji put da je neko platio striptizeti veliki novac da izmisli priču o slavnoj ličnosti. Priča je potpuno besmislena’’, rekao je medijima Dumel, poznat po ulogama u seriji ’’Las Vegas’’ i filmovima ’’Transformersi’’ i ’’Transformersi: Osveta poraženog’’.
 

Pop zvezda Ferdži (Stejsi Ferguson), koja se proslavila u grupi ’’Black eyed peas’’, istakla je da ove optužbe nemaju smisla.
 

U intervjuu za lokalne medije, striptizeta Nikol Forester rekla je da je imala seks sa 37-godišnjim glumcem u hotelu u Atlanti. On je posetio klub ’’ Tattletale’’, gde Foresterova radi kao igračica, i tamo su se njih dvoje sreli.
 

Ona je dodala da ima poruke na telefonu i rezultat testa da nije lagala na detektoru laži, istakavši da sve to potvrđuje njene tvrdnje.
 

’’Našli smo se i imali smo dosta seksa. Stvarno, ali stvarno nam je bilo lepo’’, kazala je Foresterova medijima.
 

Foresterova je prodala svoju priču magazinu ’’Nešnl inkvajerer’’ (National Enquirer) za više od 20.000 dolara, ali je objasnila da se sada kaje zbog toga, zato što njena ćerka (10) i sin (13) nisu znali da radi kao striptizeta.
 

’’Moj sin me pita da li radim sada nešto drugo. Ne želi da radim više kao striptizeta. Ne želi da igram, a ja osećam da ne mogu ovo da radim. Imam osećaj da me ljudi samo posmatraju. Jednostavno, sve ovo je loše. Ovo je vrlo neprijatna situacija za moju decu i prijatelje’’, objasnila je Foresterova.
 

Kada je ’’Nešnl inkvajerer’’ rekao striptizeti da će pustiti priču u novine sa ili bez njene saradnje, ona je rekla da će uraditi i intervju, kao i test na detektoru laži, koji je položila.
 

’’To je istina. Ne lažem o bilo čemu. Nemam ništa da krijem i on je kriv isto koliko i ja’’, kazala je striptizeta.

2024 © - Vesti online