Petak 05.06.2015.
16:04
Tanjug

Dangubić: Ne osvrćemo se na ono što je bilo, juriš na triplu krunu

ABA
Nema povratka nazad: Nemanja Dangubića

Izabranici Dejana Radonjića zabeležili su svih šest pobeda ove sezone protiv Mege, ali uglavnom su dueli rešeni u neuzvesnoj završnici.

- Ne osvrćemo se mnogo na dosadašnji skor jer se u polufinalu plej-ofa to ne računa. Polufinalna serija kreće od nule i zato sve ono što se dešavalo pre toga nema preteranu važnost. Ulog u ovim duelima je zaista veliki, a to je plasman u finale i borba za još jedan trofej ove sezone i samo smo na to fokusirani. Odigrali smo mnogo međusobnih mečeva i nema nepoznanica i iznenađenja - rekao je Dangubić za klupski sajt.

Dangubić je dodao da Mega ima veoma talentovan tim, koji predvode Marko Kešelj i Kori Vebster.

- Igraju veoma brzo, a svi mečevi koje smo odigrali ove takmičarske godine bili su veoma neizvesni. Neophodno je da od starta utakmice uđemo u ritam koji nama odgovara i da čvrstom odbranom nametnemo naš stil - poručio je krilni igrač Zvezde.

Prema njegovim rečima crveno-beli nisu bili na potrebno nivou u jučerašnjem porazu od Partizana (92:82).

- Bili smo nedovoljno agresivni u odbrani, zatajili smo u skoku i dozvolili protivniku dosta otvorenih šuteva i lakih poena, što je kvalitetan rival kao što je to Partizan na pravi način iskoristio. Međutim, važno je da smo svesni grešaka koje smo napravili i čvrsto rešili da ih ispravimo već u prvom duelu sa Mega Leksom - zaključio je Dangubić.

Prva utakmica polufinala Superlige između Crvene zvezde i Mega Leksa igra se u subotu od 18 sati, a pobednik je ekipa koja prva dođe do dve pobede.

2024 © - Vesti online