Četvrtak 04.06.2015.
21:51
blic.rs

Nata i Dača imaju "bebisitere": Maja i Ljuba im čuvaju dete

M. Karović
Pevačica prosto sija od kada se Ljuba vratio u njen život: Nataša Bekvalac

Bez obzira na to što se od veze Nataše Bekvalac i rukometaša Ljube Jovanovića nije očekivalo mnogo, a posebno ne to da se njihova ljubav završi brakom, golupčići su i pored povremenih trzavica u braku uspeli da jedno uz drugu pronađu svoj mir.

Pevačica nijednog trenutka ne krije koliko je ispunjenija otkad se Ljuba vratio u njen život, pa preuzeo na sebe čak i neke njene obaveze kao što su šetanje pasa i ceo angažman oko njene ćerkice Hane, koju neretko naziva i njegovom.

Izgleda da se Ljuba ne libi da svoju privrženost Nataši iskaže na sve načine, što Nataša preko društvenih mreža ume vrlo da ispoštuje, pa Ljubu često nagradi nekim lepim i pohvalnim statusom na Instagramu uz propratnu fotografiju.

Međutim, ni Dačina partnerka, poznata odbojkašica Maja Ognjenović, ne zaostaje u ulozi dobre “mame”. Tako se i ona neretko na Fejsbuku pohvali fotografijom sa malom Hanom u različitim situacijama: što u igri po dvorištu, što tokom vožnje kolima, ili objavi neku drugu srećnu porodičnu fotografiju.

twitter.com/ @dezurni_krivac
I vaterpolista je pronašao svoju sreću: Dača i maja

O tome da im partneri i te kako prijaju i odgovaraju svedoče i njihove veze koje zasad traju i duže nego što su mnogi očekivali. Sve u svemu, najbitnije je da maloj Hani nikad nije dosadno i da je uvek potpuno zbrinuta.

2024 © - Vesti online