Četvrtak 04.06.2015.
15:57
Tanjug

Tinejdžer "zaradio" zatvor: Gađao staricu jajima

Reuters
Bez imalo poštovanja prema starijima (Foto: Ilustracija)

Na osnovu snimka, policajci su utvrdili da se radi o osamnaestogodišnjem D.S., a u saopštenju je navedeno da se napad dogodio pre nešto više od dva meseca.

 - On je uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, priveden kod sudije Prekršajnog suda u Subotici, koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od deset dana, nakon čega je upućen na izdržavanje kazne, pre pravosnažnosti presude, zbog težine dela - navedeno je u saopštenju.

Na osnovu snimka koji se pojavio na internetu, napad na stariju sugrađanku desio se na Radijalcu, u Mesnoj zajednici "Dudova šuma", između Školskog centra sa domom učenika "Dositej Obradović" i Mlečne pijace.

Na snimku se vidi mladić koji je gađao jajima, za sada nepoznatu stariju ženu, a potom događaj, zabeležen na video zapisu, objavio na Fejsbuku.

Nakon napada, napadač i još jedna osoba koja je snimala događaj su pobegli.

Snimak je izazvao lavinu negativnih komentara na internetu. Napad je najoštrije osudila i subotička lokalna samouprava koja je u saopštenju pozvala napadnutu sugrađanku i sve one koji je poznaju da se jave dežurnoj službi PU Subotica na broj 192.

2024 © - Vesti online