Sreda 03.06.2015.
13:04
Tanjug, Vestionline

Radonjić bez tri bitna igrača na derbiju?

kkcrvenazvezda.rs
Partizan deluje bolje nego u prvom meču: Dejan Radonjić

- Ne treba posebno apostrofirati da igramo protiv ekipe koja ima 13 uzastopnih titula prvaka Srbije, osvajala je brojne trofeje i svesni smo njihovog kvaliteta i želje da budu prvi. Pobeda neće doći sama od sebe, u meč moramo da uđemo sa željom da odigramo što bolje, pobedimo i uđemo doigravanje sa prve pozicije - izjavio je Radonjić

On je dodao da svaka utakmica protiv "večitog" rivala ima takmičarski značaj, a da će ova biti posebno teška jer trojica prvotimaca - kapiten Luka Mitrović, Čarls Dženkins i Stefan Jović nisu potpuno spremni.

- Voleli bismo da budemo u kompletni, ali trenutno ne mogu da kažem kakva je situacija. Do samog početka utakmice nećemo znati sa čime raspolažemo - naveo je crnogorski stručnjak.

Prošle godine osam ukupno, ove već devet mečeva

Na pitanje kakav Partizan očekuje u odnosnu na prvi meč, Radonjić je rekao:

- Igramo deveti međusobni susret ove sezone (ukoliko se crno i crveno-beli plasiraju u finale biće ih još minimum tri) , a prošle godine smo odigrali ukupno osam. U ovakvom trenutku Partizan izgleda značajno kvalitetnije, vratio se Pavlović, koji je posle pauze pokazao kvalitet i koliko je značajan za tim - zaključio je Radonjić.

Derbi susret poslednjeg kola Super lige između Partizana i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 21 sat u dvorani "Pionir".

2024 © - Vesti online