Utorak 02.06.2015.
10:15
b92.net

Zovite me Ketlin: Brus Džener kao žena

Brus Džener (65) na naslovnoj strani "Veniti fera" prvi put se pokazuje kao žena u punom sjau. Od kako je promenio pol poznati sportista sebe naziva Ketlin.

Kako su objavili mediji, posao fotografa preuzela je poznati ženski američki fotograf Eni Libovic u Brusovoj kući u Malibuu, a intervju je uradio Baz Bisindžer.

- Kada bih lagao na samrti, krio to što zapravo jesam i kada ništa ne bih uradio da to promenim, upropastio bih ceo svoj život - rekao je Džener.

Brus je odmah promenio i ime na Tviteru i napisao: "Srećna sam što posle tako duge borbe živim kao prava ja. Poželite dobrodošlicu Ketlin. Jedva čekam da upoznate nju/mene".

Pošto je fotografija objavljena počelo je njeno masovno šerovanje, stizale su i čestitke, a aktivisti su ovaj potez nazvali velikim korakom za LGBT zajednicu i pohvalili Brusa/Ketlin za hrabrosti.

Sestre Kardašijan takođe su podržale Dženera, a Kim je napisala: "Prelepo. Budi srećna, budi ponosna, živi život onako kako želiš".

Iako nije želeo više da krije svoju tajnu, Brus se nikada nije pojavio u javnosti u ženskoj odeći i s ostalim tipično ženskim rekvizitima. U nedavnom intervjuu za Akses Holivud, Kim Kardašijan je otkrila da je imala priliku da vidi svog očuha u tom izdanju i da "izgleda savršeno".

2024 © - Vesti online