Ponedeljak 01.06.2015.
22:03
mondo.rs

"Šukeru, ko te je*e!"

AP
Na udaru: Davor Šuker

Reč je, pre svega, o protestu zbog odnosa Hrvatskog fudbalskog saveza prema tom klubu u kojem su ogorčeni na nacionalni savez i njegovog čelnika Davora Šukera. Zadrani su ispali, najpre, za "zelenim stolom", a onda i rezultatski. 

Dva kola pre kraja sezone, nadležni organi su uskratili Zadru prvoligašku licencu - iz više razloga: nije ispunio finansijske kriterijume, niti je infrastruktura stadiona bila na zadovoljavajućem nivou.

Sve je to donelo ogorčenje u NK Zadar, a trener Igor Štimac, nekadašnji selektor hrvatske reprezentacije, kome je dakle Šuker bio poslodavac, rekao je da je "ovo prilika da se udare temelji novog, boljeg kluba".

- Za ovu odluku smo saznali na putu za Koprivnicu. Igrači su bili potpuno ubijeni. To je samo nastavak poslednjih pet godina vladavine Vlatka Markovića. Davor Šuker je ispunio cilj, ušao je u IO UEFA i povećao kvadraturu svoje kancelarije. To je sve što će da uradi za hrvatski fudbal - izjavio je Štimac o Šukeru, svom nekadašnjem saigraču, prenosi Index.hr.

A predsedniku Hrvatskog fudbalskog saveza je bila posvećena i pesmica:

2024 © - Vesti online