Utorak 02.06.2015.
05:30
zadovoljna.hr

Muškarci ove greške uvek primete na ženama

favim.com
Mislile ste da ste sve dobro uradile, a onda je parfem uništio stvar? I to se dešava!

1. Previše parfema - Parfem bi trebalo da privuče muškarca, a ne da ga odbije. Ovo drugo će se sigurno desiti ako se žena nalazi u oblaku parfema. Dva, tri ili četiri šprica, zavisno od tipa parfema, biće sasvim dovoljna. Za najbolji efekat stavite parfem iza oba uha i na zglob.

2. Loše nanet puder - Puder boje koja ne odgovara tenu, previše pudera i puder koji nije dobro razmazan... to su greške koje muškarac itekako primeti na licu žene. Da biste to izbegle potražite savet prodavačice kada kupujete puder i uvek ga dobro razmažite.

3. Senka za oči koja previše svetluca - Šljašteće senke možda mogu da prođu kod veoma mladih devojaka, ali u određenim godinama primerenije su mat senke jer jer one svetlucave ističu i najsitniju boru na kapcima. To nikako ne izgleda lepo.

4. Grudvice od maskare na trepavicama - Muškarcima su duge trepavice seksi, ali trepavice s grudvicama od maskare nikako im nisu privlačne. Kao ni razmazana maskara ispod očiju. Maskaru koristite umereno i potražite onu koja vam se tokom dana neće razmazati, možda vodootpornu.

5. Neuredna depilacija - Muškarci vole glatke ženske noge i obrijan pazuh, tako da suvišne i zaostale dlačice mogu da ih u trenu "ohlade". Ovo je jedna od najčešćih grešaka koje muškarci primete čak i na prvom sastanku.

6. Suva koža - Suva koža može da bude podjednako odbojna kao i dlakave noge. Razlog nije estetske prirode, već to što nije prijatna na dodir. Neka vam hidratacija kože postane svakodnevna rutina, bez obzira da li imate partnera ili ne. Negovana i mekana koža je ključ mladalačkog izgleda. Ako imate veoma suvu kožu mažite je kokosovim ili maslinovim uljem.

7. Loša higijena zuba - Loš zadah i žuti zubi ne motivišu baš muškarca da poljubi ženu. Isto važi i za ostatke hrane na zubima. Osnovna higijena zuba podrazumeva pranje zuba dvaput dnevno i čišćenje koncem. Ako pušite ili pijete mnogo kafe uvek sa sobom nosite bombone za osvežavanje daha.

8. Lepljiv sjaj za usne - Kao što je ženama odbojna muška brada u koju su upale mrvice od hrane, tako se muškarci groze na ženske usne namazane lepljivim sjajem po kojem se nešto nahvatalo. Ni jednog muškarca ne privlači pomisao da poljubi usne namazane nečim što ih podseća na lepak.

2024 © - Vesti online