Nedelja 31.05.2015.
17:34
Vestionline

Đokovićeva formula: Publika + Gaske = Veliki izazov!

Tanjug/AP
"Dva na jedan": Gaske i publika protiv Novaka Đokovića

Francuz je na otvaranju turnira savladao Žigonjona, potom je koplja položio Karlos Berlok, da bi u trećem kolu bio bolji od Kevina Andersona.

Kakva su Noletova očekivanja pred borbu za četvrtfinale i eventualni duel sa Rafaelom Nadalom, koji će odmeriti snage sa 25-godišnjim Džekom Sokom iz SAD?

- Gaske je jedan od miljenika publike, a logičan sled okolnosti je i njegova motivisanost pred Francuzima. Ima jedan od najboljih jednoručnih bekhenda na svetu. Biće to veliki izazov za mene - rekao je Đoković.

Rišar, sa druge strane, tvrdi da je Novak u boljoj poziciji...

- Đoković se nije namučio u dosadašnjem toku turnira. Moraću da se oporavim posle dva naporna duela. Opuštenost i jaki udarci su moja šansa, ali će u svakom slučaju biti izuzetno teško s obzirom da je on najbolji na svetu. To što radi jeneverovatno! - istakao je Gaske, trenutno 21 teniser na planeti.

Đoković i Gaske sastali su se do sada 11 puta, a Novak je samo jednom poražen (na završnom Mastersu u Londonu, davne 2007. godine). Od tada je Srbin momku iz zemlje "galskih petlova" prepustio samo JEDAN set, takođe u glavnom gradu Velike Britanije.

2024 © - Vesti online