Subota 01.05.2010.
21:49
Vestionline

Stanojević: Važna prednost pred večiti derbi

Partizan se sa nova tri boda vratio u Beograd posle teškog gostovanja u Smederevu i sa bodom viška dočekuje derbi sa Crvenom zvezdom narednog vikenda.

"Nama je najbitnije to što smo ostali na bod prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu. Zadovoljan sam pobedom, stvarali smo šanse, ali smo bili 'mrtvi' veći deo utakmice", rekao je Stanojević.

Zvezda je danas pobedila Čukarički sa 4:0 i tako ostala u igri za titulu. Zvezda je tako posle tri meča bez datog gola napravila dobru uvertiru pred finale kupa sa Vojvodinom u sredu i potom derbi za vikend.

"Odigrali smo meč veoma skoncentrisano, ozbiljno i dobar start nam se vratio efikasnošću. Praktično smo sve šanse koje smo stvorili u prvom poluvremenu i iskoristili, što je rezultiralo ovako visokim rezultatom. Drugo poluvreme smo malo stali na loptu, štedeli snagu i strpljivo čekali protivnika. Čukarički je u nastavku imao dve dobre prilike, kao i mi u nekoliko navrata, ali sve u svemu možemo biti zadovoljni rezultatom i igrom. Sa ova osvojena tri boda, nastavljamo ka našem cilju" rekao je Aleksandar Kristić, asistent prvog trenera Zvezde Ratka Dostanića.

2024 © - Vesti online