Nedelja 31.05.2015.
08:50
S. Đurić - Vesti

Džet-set u aluminijumskoj foliji

Reuters
Jedno od njenih najgorih izdanja: Rijana u "omlet" haljini na balu Met Gala

S osmehom na licu 42-godišnja Fibi pozirala je na crvenom tepihu ne mareći za to što svi mogu da vide njeno međunožje. Iako na sebi nije imala gaćice, potrudila se da bar obuče grudnjak, i to sa providnim plastičnim bretelama. Ovo nije prvi put da Fibi provocira u seksi izdanju. Nedavno se slikala u kupaćem kostimu i pokazala grudi zbog kojih je stavljena na listu najgore urađenih plastičnih operacija. Njene grudi su toliko odjednom nabubrele, da jedva staju u bikini, a silikoni su toliko loše napravljeni da su ih svetski mediji stavili na listu najgore urađenih plastičnih operacija na svetu.

Kišobran na crvenom tepihu

Nemaju samo dame modne promašaje. Džered Leto je takođe poznat po modnim ispadima. Iako je prošle godine dobio Oskara za najbolju sporednu ulogu, ove godine je sigurno osvojio nagradu za najlošije obučenog muškarca. Nejasna kombinacija sterilnih belih cipela i svetloljubičastog odela, upotpunjena je kišobranom na crvenom tepihu na dodeli Oskara.

Šljokice i leopard

Holivudske zvezde na razne načine žele da privuku pažnju na crvenom tepihu, pa su tako neke od njih podlegle novom trendu providnih haljina, koje i ne stoje baš svima. Uma Turman, koja važi za uvek odmerenu i elegantnu damu, davne 2007. godine imala je najgori modni fijasko. Ispod providne haljine je obukla brushalter boje kože koji nije uspeo da sakrije sve što je želela.

Manekenka Kara Delevinj podlegla je među prvima ovom trendu, pa se na crvenom tepihu često pojavljuje u providnim haljinama i izgleda vrlo diskutabilno. Zbog debelih obrva Kara izgleda vrlo starmalo, a pažnju je pokušala da privuče plišanim sakoom ispod kog izgleda da nije imala baš ništa.

Kim Kardašijan najbolje izgleda kada obuče nešto crno, jer izgleda mršavije. Međutim, kombinezon kreatorke Džulijen Mekdonald koji je obukla na dodelu BRIT nagrada nikako nije bio dobar izbor.

Prevelika zadnjica i grudi kipele su na sve strane. Haljina Aleksandra Mekvina koja je dizajnirana specijalno za Tvigs napravljena od perlica i traka koje idu preko njenih grudi i stomaka ispala je pravi promašaj. Izgledala je kao da je mera za haljinu uzeta pogrešno.

Na Met gala večeri dame uvek dolaze u zanimljivim kreacijama poznatih dizajnera i trude se da se pojave u najboljem izdanju. Međutim, ni ta svečanost ne prođe bez neukusa. Rijana se pojavila u zlatno-žutoj bundi koja se vukla metrima iza nje.

Reuters
Poznata po modnim promašajima: Lejdi Gaga

Lejdi Gaga je uvek spremna da na razne načine privuče pažnju. Na ovoj gala večeri pojavila se u grozormornoj kombinaciji. Preko kostima s šljokicama, obukla je glomazni ogrtač crno-belog desena, koji je na sebi imao previše detalja. Šešir i cipele u animal stilu samo i zlatni ukras u kosi sa dijamantskom ogrlicom oko vrata - bila je prava papazjanija.

Najgore kombinacije veka

Minđuša za usnu u kombinaciji sa maramom, koje je Viktorija Bekam nosila tokom nastupa 2001. godine, izglasani su za najveći modni promašaj veka. Ništa bolje od Viktorije nije prošao ni njen suprug Dejvid, koji se našao na drugom mestu liste, zahvaljujući pletenicama koje je nekada nosio. Bekamovi danas važe za svetske modne ikone.

Ona je i na dodeli Oskara šokirala javnost tako što se pojavila u beloj haljini do poda s krljuštima kao kod krokodila, pa su sve oči bile uperene u nju. Modnom katastrofom proglašena je i haljina od mesa koju je nosila na dodeli VMA nagrada 2010. godine.

- Razumem da je ona kontroverzna ličnost i da je želela da privuče pažnju, ali ovoga puta je prešla granicu. Haljina je uvredljiva i razbesnim se svaki put kada vidim njenu fotografiju - prokomentarisao je jedan vegetarijanac.

Reuters
Kim Kardašijan bi trebala da nosi crno, ipak bolje se oseća u skroz providnim haljinama

Cvetni šator

Dizajneri se slažu sa jednom činjenicom da je najveći modni promašaj nositi crvenu boju na crvenom tepihu. A takvu grešku je napravila Solanž Nouls, sestra pop dive Bijonse, koja ne samo da je došla u crvenom, već je bila u nečemu između haljine i pantalona.

Čak i lepoticama kao što su Hale Beri i Lusi Liju dešava se da za crveni tepih izaberu kombinaciju koja je prava modna katastrofa.

Naime, na dodeli Zlatnog globusa pre nekoliko godina Hale Beri je nosila haljinu modne kuće Versače koja je otkrivala više nego što je pokrivala. Pored vrlo nejasne šare i zbrke od kolorita, haljina je bila izrezana na nekoliko mesta oko struka, pa je delovalo kao da je sklepana na brzinu.

Lusi Liju iste večeri je izabrala haljinu Karoline Erere, ali se nije baš proslavila izborom. Izgledalo je kao da je na sebe navukla veliki cvetni šator, a modni kritičari su prokomentarisali da nije toliko problem u samom kroju haljine koliko u šari koja je podsećala na zidne tapete iz nečije kuhinje. I na dodeli MTV nagrada može da se vidi svašta.

Reuters

Propala kreatorka

Sofija Vergara je dizajnirala svoj modnu liniju za pristupačni lanac prodavnica Kej-mart. Iako ju je dizajnirala jedna od najseksepilnijih žena sveta, ova odeća je daleko od toga. Osim cipela, odeće, nakita i kupaćih kostima, Sofija je uključila i kolekciju posteljine. Ovaj lanac prodavnica poznat je po tome da voli da sarađuje s poznatima, a Sofijinu liniju, koja je potpuni promašaj, može da proda samo njenim velikim fanovima.

Američka starleta Amber Rouz poznata je po svojim provokativnim izdanjima, u kojima uvek mora da istakne svoje obline. Jednom prilikom odlučila se za potpuno providnu kombinaciju, koja se sastoji od trakica crne kože i lakovanog crnog bodija.

Na dodeli Gremi nagrada, saten, krzno i leptir mašna bili su recept za modni užas. Madona je sa svojih 55 godina pokazala spoj francuske sobarice, viktorijanskog doba i vintidža, što nije bilo baš najjasnije. Jedan kritičar je opisao pevačicu Ritu Oru: "Izgleda kao da je izgubila bitku s aluminijumskom folijom", a Paris Hilton je izgledala kao zvezda latinoameričke serije. Rijana se i ovde proslavila u ogromnoj ružičastoj haljini, pa je izgledala kao Barbika na vrhu torte. Megan Tejnor nosila je crnu haljinu koja kao da će svakog časa pući po šavovima, a donji deo je bio prekratak i iz njega su virili predebeli bataci.

Reuters
Kraljica stila: Amal Alamudin sa suprugom Džordžom Klunijem

Crveni kaput

Poznata advokatica Amal Kluni nominovana je prošle godine za britansku nagradu stila. Supruga holivudskog glumca je privukla pažnju modnih stilista na svom venčanju na kojem je nosila venčanicu kreatora Đambatiste Valija. Jednom prilikom snimljena je na losanđeleskom aerodromu, u crvenom kaputu modne kuće Versače koji joj izvanredno stoji. Kejt Midlton takođe je dama od stila, koji podrazumeva midi suknje, kapute i ženstvene krojeve.
Bivša zvezda kompanije Dizni Zendaja igra, peva, glumi i bavi se modelingom. Ona je ženstvena i odmerena, a njena garderoba tek ponekad iznenadi nekim šik detaljima. Za damu od stila važi i supruga prvog reketa sveta, Novaka Đokovića, Jelena.







 

2024 © - Vesti online