Subota 30.05.2015.
17:12
Vestionline

Miha za kraj: Ovo je moj dom!

Reuters
Mnogo toga doneo Sampdoriji: Siniša Mihajlović

Ostalo je samo da odigra (ne)bitan meč protiv poslednjeplasirane Parme, a potom se najverovatnije preseli u redove Napolija.

- Smatram da sam platio svoj "dug". Uvek se osećam emotivno kada sam na stadionu Sampdorije, bila prva ili poslednja utakmica, iako se trudim da koncentrisan i oštar. Poštujem Sampu i bez obzira na odlazak ona će uvek biti moja kuća - rekao je Mihajlović.

Popularnom "bombarderu" je "hiljadeti" put postavljeno pitanje vezano za dalje planove u karijeri, ali su predstavnici italijanskih medija, a i šire, ostali bez konkretnijeg odgovora.

- Ne mislim da će navijači biti tužni u slučaju mog odlaska. Pogotovo zbog toga što smo mnogo toga uradili u proteklih godinu i po dana. Hoću prvo da odem u Rim, a potom u Beograd kako bih video majku i ostalu rodbinu - istakao je Miha, a na pitanje koga vidi kao naslednika na klupi Sampdorije kratko odgovorio:

- Znam da sam radio bolje od prethodnika. U prilog tome najbolje svedoči statistika - kaže Mihajlović.

- Mauricio Sari, trener Empolija.

Gradski rival Đenova nalazi se u velikom problemu, pošto jošnije dobila licencu od strane UEFA za nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope, jer su navodno "zaboravili da prijave 'rezervni' stadion".

- Čovek sam fudbala i zbog toga ću ponoviti - Đenova zaslužuje da igra u Evropi. Ukoliko ne bude uspela da reši probleme isto to zaslužuje i Sampdorija, ali imamo u glavni rezultate. Pohvalio bih igrače za prikazane partije ove sezone, bez obzira da li ćemo igrati u drugorangiranom kontinentalnom takmičenju - podvukao je nekadašnji selektor reprezentacije Srbije.

2024 © - Vesti online