Subota 30.05.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Srce kuca za decu Srbije

Vesti
Nisu je zaboravili: Gabrijela Marjanović

Naš donator iz Bazela, Dragan Simić, vlasnik i direktor švajcarske čarter kompanije Er Srbija (www.airserbia.ch) poslao je "Vestima" u Frankfurt 400 evra uz kratku poruku da se ova donacija uruči deci iz Srbije, ne navodeći imena.

Hvala plemenitom zemljaku na poverenju, uskoro ćemo raporediti sredstva i objaviti tekst o uručivanju ove donacije.

I dar od 200 evra, vlasnika restorana Avala iz Berlina Radana Tešića, rodom iz Bajine Bašte, upućen je Vestern unionom na adresu udovice tragično nastradalog rudara, 36-godišnjoj Gabrijeli Marjanović iz sela Radovnica kod Trgovišta i njenoj dečici: Aleksandru (10), Sandri (9), Heleni (2,5) i jednogodišnjoj Dragani.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Za bolesnog maturanta Miloša Kneževića iz Prigrevice kod Apatina stiglo je 200 australijskih dolara od imenjaka Miloša iz Sidneja, što će odmah biti iskorišćeno za kupovinu neophodnog citostatika "temodala".

A porodici Veljka Komatovića, jednog od prvih povratnika u kosmetsko selo Žač, već je prosleđena donacija od 150 dolara Igora Orlića iz Australije, zemljaka koji već duže vremena pomaže ovoj višečlanoj familiji, što se pretvorilo i u svojevrsno prijateljstvo.

Paket za Vuliće

Porodici Vulić iz beogradskog naselja Vinča i njihovom hendikepiranom 18-godišnjem sinu Nebojši uputili su ponovo poklon-paket njihovi stalni dobrotvori Milutinovići iz Filingena-Šveningena, a njima su se priključila i Jovanka Ristić koja je darovala 100 evra za kupovinu neophodnih filtera za aspirator, specijalnu kašastu hranu, kreme protiv dekubitusa, katetere i ostalu medicinsku pomoć.

2024 © - Vesti online