Subota 01.05.2010.
13:53
Vestionline

Radovanović: Nisam pogrešio

Radovanović (19) je počeo da trenira u Dinamu, nastupao je i za Zagreb pre nego što je prošle godine prešao u Panatinaikos.

"Na početku je bilo veoma teško, dva meseca bilo je potrebno da se kockice slože i da se naviknem na novu sredinu. Dosta su mi pomogli Ante Rukavina i Mario Galinović. Panatinaikos je veliki klub, s velikim ambicijama i velikom tradicijom. U Grčkoj se dobro radi, treninzi su veoma dobri. Konačno smo prekinuli tradiciju Olimpijakosa i mnogo očekujemo u Evropi sledeće godine. Mnogo ulažu u mene jer sam, po njihovim rečima, budućnost kluba", rekao je Radovanović.

On je ponovio da ne želi da se osvrće na odluku da u budućnosti brani za selekciju Srbije.

"Za mene je to prošlost. Okrećem se novim izazovima, želim što bolje da se pripremim za nastavak sezone u grčkom prvenstvu i da čekam poziv selektora Srbije. Od samog početka tu situaciju gledao sam normalno. Mene niko nije zvao posle odluke da branim za Srbiju. Naravno da postoji veliko rivalstvo između Srbije i Hrvatske, ali Srbija je moja budućnost, ja tu nisam pogrešio", dodao je golman Panatinaikosa.

On je dodao da veruje da će Srbija na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi ostvariti dobar rezultat.

"Od naše reprezentacije očekujem dobar plasman. Grupa je teška i nadam se borbi za prvo mesto s Nemačkom. U nastavku takmičenja, uz dosta sreće, možemo dosta toga da uradimo", zaključio je Radovanović.
 

2024 © - Vesti online