Sreda 27.05.2015.
19:29
V. T.

Glasovi nisu doputovali

M. Todorović
Zvali je princezom od Srbije: Bojana Stamenov

Kako kaže, od svojih prijatelja iz inostranstva je dobila sliku ekrana na kojoj se vidi da poruke ka Srbiji sa glasovima za Bojanu, iz Austrije, Nemačke, Španije i Velike Britanije, nisu prošle. Sve je to uspeh naše muzičke delegacije začinilo malom količinom gorčine.

- Nije to prvi put da se takve stvari meni dešavaju i da ne dobijem glasove koje je za mene neko poslao. Ali, sve ostalo što se desilo je bilo prelepo i tu birokratiju baca u senku. Što se medija tiče, Srbija je predstavljena divno. Nije red da ja to kažem, ali ja sam u Beču bila obožavana i voljena. Dobila sam najjači aplauz u hali, a to je nešto što je za izvođača najvažnije. Zvali su me princezom od Srbije. Što se tiče birokratije, neka im je! Kako mi neko reče ma baš te briga, došla si iza krivine i presekla si favorite. Ubeđena sam da se konkurencija malo uplašila i da su se zato desile neke neprijatne stvari. Videli su da Srbija može mnogo više i da može da bude drugačija - kaže Bojana Stamenov, kojoj je najveći problem u Beču bio kako da ćuti.

Po završetku Evrosonga, najbolji i najlepši savet je, kako tvrdi, dobila od Željka Joksimovića. Rekao joj je da odmah treba da krene sa snimanjem. Jer, kako se kaže u našem narodu, gvožđe se kuje dok je vruće.
 

2024 © - Vesti online