Utorak 26.05.2015.
17:15
Vestionline

Vujošević o spisku: Čekao sam da vidim koji igrači Partizana su pozvani

FoNet
Slaže se sa selektorom: Duško Vujošević

- Jedini ko snosi odgovornost za rezultate nacionalnog tima je selektor i on ima pravo da po svom ukusu i izboru sastavlja tim. Nisam ga dobro ni sagledao ni proučio. Ono što me je najviše interesovalo je koji se igrači iz Partizana nalaze na tom spisku i to je ono što je bilo i očekivano - rekao je Vujošević.

Partizan u sredu od 18.00 gostuje ekipi Metalca u 11. kolu Super lige Srbije. Crno-beli posle deset odigranih kola u domaćem šampionatu imaju devet pobeda, dok Metalac ima skor od šest trijumfa i četiri poraza.

- Zaista se radi o trećoj po kvalitetu ekipi u Super ligi Srbije. Znamo da će vladati veliko interesovanje za utakmicu, da će hala biti puna. Sve utakmice protiv Metalca ove godine su bile veoma teške i napete, neće se razlikovati ni predstojeća. I jednoj i drugoj ekipi utakmica predstavlja igru prestiža, jer se Metalac dobro obezbedio kada je u pitanju treća pozicija, mi sa drugog teško da možemo gore ili dole. Bez obzira na sve to, naravno da ćemo pokazati najviše što možemo i najbolje što umemo da bismo branili rejting svog kluba i da bismo nastavili niz dobih partija - istakao je Vujošević.

2024 © - Vesti online