Ponedeljak 25.05.2015.
12:32
S. Đurić - Vesti

A u Australiji - spomenik Ribljoj čorbi

Vesti
Bora Čorba i u Australiji uz "Vesti"

U Melburnu je koncert bio rasprodat cak sedam dana ranije, a nasi zemljaci iz Australije tvrde da se tako nešto nikad pre nije desilo sa našim izvođacima. U Sidneju su Bora Đorđević i ostali članovi benda svirali pred 1200 ljudi u takođe rasprodatom HiFi baru gde su uz najveće Čorbine hitove uživali iseljenici iz svih republika bivše Jugoslavije.

Slobodno vreme u Australiji, članovi benda su koristili da obiđu prijatelje, kao i interesantna mesta kojih je na pretek. Pa su tako posetili i neobičan park u Adelajdu u kojem postoji veliki spomenik u obliku riblje kosti, koji su Bora i ekipa odmah prekrstili u spomenik Ribljoj čorbi.

Takođe, posetili su akvarijum "Sea life" u Melburnu, zooloski vrt, muzej Australije, i čuveni japanski restoran u sklopu najvecćeg hotela i kazina u Australiji, "Crown", u kojem redovno kad je u Melburnu gostuje i Novak Đokovic. Za te prilike dobijete sopstvenog kuvara koji pred vama sprema najukusnija jela japanske kuhinje. Interesantno je da se na rezervaciju za večeru u tom restoranu čeka od šest do osam nedelja, ali organizator turneje je to uradio na vreme kako bi članovima benda priuštio nezaboravan doživljaj. Grupa Riblja čorba se na besprekornoj organizaciji, od srca zahvaljuje organizatoru turneje, firmi ExtremeTouring.

2024 © - Vesti online