Subota 23.05.2015.
22:50
Z. K. M. - Vesti

Šta je Lepa Brena poželela sinu Stefanu za rođendan?

Z. K. Munja
Srećna: Brena sa porodicom

- Poželela sam mu da uvek u životu ima dve varijante, da može da bira, a ako hoće i da peva, neka peva. Poslušao me je, u školi je stvarno sjajan, sada je dao godinu na koledžu - kazala je Brena koja je slavlje organizovala zajedno sa suprugom Bobom.

Slavljenička atmosfera u domu Živojinovića trajala je ceo dan, a pevačica je rekla da se na njegov rođendan uvek rasplače, jer joj kroz glavu prođe šta je sve prošao.

Veselje je trajalo do duboko u noć, a osim Brene, na Stefanovom slavlju pevali su i brojni prijatelji slavljenika i porodice Živojinović, kao i on sam.

Goste su zabavljali Dragi Domić i Ivana Pavković, a bili su i Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom, Sanja Đorđević, Žika Jakšić, Katarina Živković.

Tačno u ponoć izneta je rođendanska torta, pored Stefana je bila i njegova devojka, dok je najstariji Filip bratu rođendan čestitao putem Skajpa.

Otkazala koncert u Skoplju

Zbog političko-bezbednosne krize u Makedoniji, Lepa Brena otkazala je koncert koji je trebalo da održi 20. juna na gradskom stadionu u Skoplju.

- Žalim zbog toga što se neću družiti sa mojim fanovima u Makedoniji, ali situacija je jednostavno takva - rekla je Brena. Svima koji su kupili ulaznice za njen nastup novac će biti vraćen.

2024 © - Vesti online