Petak 22.05.2015.
12:14
S. Đ. - Vesti

Supruga me dobro zna

M. Karović
Đule među vernom publikom na koncertu

Đule ne krije da je tokom tri decenije karijere doživeo sve i svašta, ali se uvek vraćao u porodični dom gde su ga čekali supruga Julija i sin Simon.

- U tih 30 godina iza nas su seks, miris benzina i asfalta, osmesi žena, plač, suze, ali i radost i zagrljaji. Mnogi me pitaju kako je moja supruga prihvatila moj posao, a ja uvek kažem - znala je ona s kim se u kolo hvatala. Ona i dan-danas zna koliko sam spreman na sve i koliko sam predan i posvećen svemu, i neumeren u svemu, ali takođe vrlo dobro zna da nikad neću biti bahat, a naročito ne prema nekom svom. Mora da postoji nešto što se zove bodrenje partnera. Muškarci u ženama traže sigurnost. Ne bih mogao da zamislim da živim s nekim ko se bavi istim poslom kao ja. To bi bio dupli haos - kaže Đule, koji vrlo retko priča o svom privatnom životu.

Inače, njegova supruga Julija radi kao službenica.

Nepisani recept

"Ako želiš uspešan odnos nikad nemoj da diraš ženi u njenu prošlost i nikada, ako je žena mudra, neće dirati muškarcu u budućnost. To je nepisani recept da momak i devojka, muž i žena, muško i žensko, opstanu i uspeju u zajednici. Sve što pređe ovu granicu vodi u nepotreban konflikt, a na kraju uvek deca ispaštaju", kaže Đule.

2024 © - Vesti online