Petak 22.05.2015.
03:30
Vestionline

Potrudite se da vam grudi izgledaju ovako

Reuters
Da što duže traju i budu ovakve

1. Pušenje - Ova gorzna navika utiče i na vaše grudi. Cigarete sadrže sastojke koji mogu da oslabe ligamente i kolagen i razgradei elastin koji vašoj koži daje mladolik izgled. 

2. Pijete premalo vode - Voda je s razlogom najzdravije piće. Nemojte da zaboravljate da pijete dovoljne količine vode. Ako ste na poslu i imate izgovor da se ne setite ili ne stižete, stavite flašu vode pored sebe. Na taj način uvek ćete je imati na dohvat ruke, a i "kontrolu" koliko ste je popili.

3. Dekolte na "izvolte" - Bikini na plaži? Naravno, obožavamo ga. Ipak, potrebno je da kožu zaštitite proizvodom visokog faktora koji čuvaju od ultravioletnog zračenja. Sunčevi zraci mogu da budu uzrok preteranog starenja kože kao i da izazovu pigmentaciju.

4. Previše "skakanja" - Ako se bavite sportom onda je bitno da imate dobar sportski grudnjak koji će sprečiti da vaše grudi "skakuću" previše, jer se na taj način istežu ligamenti i grudi će se brže obesiti.

5. Promena težine - Gubitak kilograma ili gojenje utiče na kožu, posebno na grudi. Pazite na ishranu i izbegavajte česte promene kilaže.

2024 © - Vesti online