Četvrtak 21.05.2015.
02:30
mondo.rs

Seks će biti mnogo bolji posle ovoga...

femalefatal.com
Ako mislite da niste raspoloženi za seks počnite sa predigrom... A onda ćete želeti da nastavite dalje

Veličina (ni)je važna

Većina ljudi, naročito muškaraca, misli da veličina penisa određuje i njihovu muževnost. Zbog verovanja u ovaj mit, momci sa manjim penisom se loše osećaju, a oni sa velikom "alatkom" misle da uopšte ne moraju da se trude u krevetu.

Momci, ono što radite sa svojim "paketom", kao i rukama, usnama... mnogo je važnije od centimetara koje imate tamo dole. Dakle, stvarno, veličina penisa nije odlučujuća u tome koliko je seks dobar!

Ne postoji jedna vrsta orgazma

Mnogi smatraju da je vaginalni orgazam jedini "pravi", dok je klitoralni orgazam potpuno zapostavljen - nepravedno, rekli bismo. Orgazam je orgazam, a istraživanja pokazuju da je psihološko iskustvo, odnosno zadovoljstvo isto, bez obzira na to da li je do vrhunca došlo direktnom penetracijom ili indirektnom stimulacijom klitorisa. Eto razloga da uživate i u jednom i u drugom!

Raspoloženje za seks

Da se razumemo, dvoje ljudi su retko kada istovremeno raspoloženi za seks. Ako se budete držali toga da ne želite seks jer niste raspoloženi za to, verovatno ćete ga imati sve manje. Počnite predigru i videćete da ćete ubrzo biti itekako voljni da nastavite dalje. Osim toga, seks će vam pomoći da se izborite sa stresom i sigurno će vam popraviti raspoloženje, a da ne govorimo o tome da će vas dodatno zbližiti sa partnerom.

Seks iz filma

Zapamtite, dobar seks ne izgleda onako kao u filmovima, zato ne očekujte filmske scene i ne opterećujte se njima. Seks je zabavan i zdrav, to je sve što treba da znate. Da biste zaista uživali u odnosu sa svojim partnerom, potrebno je da budete opušteni, usredsređeni samo na "akciju", dakle bez "crnih misli". Ako želite da iskusite nezaboravan orgazam, ne opterećujte se time kako izgledate u određenoj pozi, ne poredite se sa drugima, ne razmišljajte o tome šta ako izostane orgazam... Prepustite se i uživajte.

2021 © - Vesti online