Utorak 19.05.2015.
23:32
alo.rs

"Parovi": Ružica i Filip dva sata imali seks

printscreen
Ovo je bilo samo zagrevanje (Foto: Arhiva)

S obzirom na to da su probili led, Filip i Ružica akcijanje praktikuju svako veče u vili kada se ugase svetla, a poslednji seks im je trajao dva sata. Ovog puta, bivša modelsica bila je na Đukiću, kome je sve vreme držala ruke na licu.

Pokušavali su da budu tihi, ali ukućani koji su se povremeno budili videli su šta se dešava. Ružica i njen partner oborili su sopstveni rekord, a kada su primetili da sviće, prestali su s akcijom. U jednom momentu, kada je Veljkovićeva pokušala da ustane sa Filipa, povukla je pokrivač i gledaoci su imali priliku da vide starletana potpuno golog.

On je brzo navukao gaće i ustao kako bi otišao do toaleta, dok je Veljkovićeva ostala da leži u krevetu. Očigledno umorna od toliko seksa, nije imala snage da se pomeri. Iako su svesni da su ih kamere snimale, njih dvoje ne odustaju, čak je sama Ružica rekla da joj veoma prija da vodi ljubav sa Filipom i da joj kamere ne smetaju.

- Da, imali smo seks. Šta je tu loše? Ne radimo ništa što drugi ne rade, zašto bih se suzdržavala? Obećavam akciju svako veče. Evo, možemo da se takmičimo sa Gastozom i Natašom - rekla je Veljkovićeva nakon prvog seksa koji je imala sa Filipom.

2023 © - Vesti online