Petak 30.04.2010.
14:06
Vestionline, Tanjug

Kecman: Zaboraviti euforiju

"Moramo da euforiju, koja je neizbežna u našim redovima nakon trijumfa nad Cibonom (75:74) na finalnom turniru NLB lige u Zagrebu, ostavimo po strani", poručio Kecman koji je zajedno sa saigračima i fudbalerima Partizana na Trgu Republike podržao akciju doborvoljnog davanja krvi.

Junak trijumfa nad zagrebačkom Cibonom je ocenio da će se najtrofejniji srpski klub naći na "velikom iskušenju" na završnom turniru Evrolige, koji će biti održan u Parizu od 7. do 9. maja.

"Fajnal for je takmičenje u kojem su moguća iznenađenja. Maksimalno ćemo se boriti za svaku loptu, a ukoliko nam se ukaže šansa za još veći podvig sigurno je da ćemo je iskoristiti", zaključio je Kecman.

Centar Partrizana Aleksandar Marić ocenio je danas da su prognoze za polufinalne duele Evrolige nezahvalne.

"Sve ekipe koje su se plasirale na F4 su izuzetno kvalitetne, pa će u njihovim međusobnim okršajima odlučivati nijanse", izjavio je Marić.

On je napomenuo da je glavna snaga atinskih "crveno-belih" jak kolektiv, koji čine snažni individualci odlično uklopljeni u ekipu.

"Mislim da će nam najviše problema zadavati naš reprezentativac Miloš Teodosić i Litvanac Linas Kleiza. Njih dvojica fenomenalno sarađuju", rekao je Marić i dodao da su centri grčkog viceprvaka veoma snažni, pa će borba sa njima u reketu biti žestoka.

2024 © - Vesti online