Utorak 19.05.2015.
09:03
Z. Mirković - Vesti

Glasajte za Bojanu!

M. Todorović
Bojana Stamenov nastupa večeras

Defile na crvenom tepihu dugom 200 metara koji je postavljen ispred skupštine grada Beča započeo je prošlogodišnji pobednik Evrovizije Končita Vurst, a zatim su počele da pristižu delegacije, koje su pozdravljene od strane velikog broja novinara iz čitavog sveta, kao i više hiljada Bečlija.

Defile je trajao puna tri sata, a prema oceni austrijskih novinara, pobednica na crvenom tepihu bila je predstavnica Srbije Bojana Stamenov, koja se na prijemu pojavila u dugoj crvenoj haljini. Gradonačelnik Beča Mihael Hojpl, zajedno sa generalnim direktorom austrijske državne televizije (ORF) Aleksandrom Vrabecom i šefom Evropske unije javnih emitera ( EBU ) Jon Olom Sandom pozdravio je delegacije iz 40 zemalja, dok su na prijemu su pevali Bečki dečaci.

Već za večeras zakazano je prvo polufinalno veče na kome će pod rednim brojem 9 nastupiti Bojana Stamenov, predstavnica Srbije pa pozivamo naše zemljake širom dijaspore da glasaju za srpsku predstavnicu i time joj omoguće plasman u finale takmičenja.

2024 © - Vesti online