Utorak 19.05.2015.
09:00
Sponzorisani tekst

Totalni zdravstveni skrining u Opštoj bolnici MediGroup

U cilju prevencije i ranog otkrivanja  bolesti, u Opštoj bolnici MediGroup (www.medigroup.rs) uveden je program Totalnog zdravstvenog skrininga.

MediGroup
 

Ovaj jedinstveni program podrazumeva kompletne preglede i dijagnostičke procedure koje u jednom danu, za samo osam sati, omogućavaju detaljnu kontrolu i preciznu procenu pacijentovog zdravstvenog stanja od strane najeminentnijeg tima lekara Opšte bolnice Medigroup.

"U program smo uključili sve one preglede i procedure koji dijagnostikuju brojna ozbiljna zdravstvena stanja, a sa posebnim naglaskom na kardiovaskularni sistem i rano otkrivanje malignih bolesti koji danas predstavljaju najučestalije faktore pretnje zdravlju ljudi", naglašava prof dr Goran Rađen, kardiolog i vođa tima specijalista uključenih u program Totalnog zdravstvenog skrininga Opšte bolnice MediGroup.

Najviši svetski standari u lečenju i maksimalan komfor

Opšta bolnica Medigroup koja se nalazi na Novom Beogradu je najveća privatna bolnica u Srbiji. Urađena je prema najsavremenijim svetskim standardima za zdravstvene ustanove i poseduje vrhunsku medicinsku opremu poslednje generacije.   Medicinski kadar čine najeminentniji stručnjaci iz različitih specijalnosti. Nudi usluge primarne, sekundarne i tercijarne zaštite - od specijalitičkih pregleda pa do zahtevnih hirurških procedura. U okviru Opšte bolnice je i Porodilište, pristupom, uslugom i udobnošću vodeće na ovim prostorima.  Opšta bolnica Medigroup na usluzi je pacijentima 24 sata.

Totalni zdravstveni skrining uključuje sledeće preglede i analize: savremenu laboratorijsku dijagnostiku, ultrazvučne preglede, magnetnu rezonancu i skener na aparatima najnovije generacije, kao i preglede različtih specijalista. Kako naglašava prof dr Rađen, svi pregledi su neinvanzivni i organizovani  tako da čekanja između pregleda nema. Inače, ova usluga je personalizovana - ceo tim lekara na usluzi je jednom pacijentu kome je obezbeđen sav komfor i udobnost savremeno i moderno opremljene bolnice.

"Po pristizanju laboratorijskih analiza i rezultata svih obavljenih procedura i pregleda a nakon detaljne analize, internista postavlja dijagnozu i daje detaljne savete o eventualnom daljem lečenju i sprovođenju preventivnih mera", objašjava prof dr Goran Rađen.

Totalnim zdravstvenim skriningom tako pacijenti drže pod kontorolom sopstveno zdravlje, a u stalnoj trci sa vremenom, dobijaju brzu i tačnu dijagnozu i procenu sopstvenog zdravlja.

2024 © - Vesti online