Nedelja 17.05.2015.
12:59
blic.rs

Ana Nikolić: Novinari, nađite mi dečka!

Instagram/ananikolicofficial
Treba joj dečko, pod hitno: Ana Nikolić

- Moja emotivna situacija je, kao i uvek, komplikovana. Tražim novu džukelu - kazala je Ana parafrazirajući jedan svoj hit posvećen isto tako velikoj ljubavi.

Gladna medijske pažnje, ona je čak zamerila novinarima što je skoro nisu spojili ni sa nekim.

- Novinari, nađite mi dečka! Neću da mi novi dečko bude oženjen ili kontroverzni biznismen ili tako nešto. Neka bude lep, mlad i pametan. Valjda će se naći i takav - poželela je pevačica.

Kako takav dečko ne pada s neba, Ana će morati da se potrudi. Da li zbog toga ili zbog skretanja pažnje medija, Ana je za svoj nastup u klubu "Kasina“ u četvrtak uveče izabrala vrlo nesrećnu kombinaciju.

Ona je obukla čipkasti kombinezon iz svoje modne linije "Angels“, koji je otkrio sve što nije trebalo. Višak kilograma je upadao u oči i salo je sevalo na sve strane. Ono što je pohvalno jeste da je pevačica najzad obukla veš, ali bele boje. On je bio u jakom kontrastu s crnim kombinezonom pa se pri svakom njenom pokretu videlo kakve gaćice nosi.

Ana kaže da je na dijeti i da je zbog toga nervozna.

- Vežbanjem i gladovanjem vraćam staru kilažu. Kad probušim kašiku, mnogo sam gladna, a kad sam gladna, strašno sam nervozna - rekla je pevačica.

2024 © - Vesti online