Subota 16.05.2015.
19:11 >> 22:46h
Vestionline

Vidić pogurao Juve, Lacio koban po Mihu

Reuters
Nadmudren: Nemanja Vidić obara Alesandra Matrija

Srpski internacionalac Nemanja Vidić pomogao je Juveu da izjednači rezultat u 42. minutu, pošto je skrivio penal posle obaranja Alesandra Matrija u šesnaestercu. Klaudio Markizio je bio neumoljiv sa "bele tačke".

Prethodno je Mauro Ikardi doveo Inter u prednost u 9. minutu, posle dodavanja Marcela Brozovića.

"Dama" je došla u prednost u 83. minutu kada je mrežu zatresao Alvaro Morata. Lopta se odbila nazad, a Španac je "pokupio" tik izvan šestnaesterca. Bez razmišljanja je raspalio u donji desni ugao.

Kraj utakmice. Inter je imao veći posed lopte (65% - 35%), uputio je čak 20 šuteva ka golu rivala, naspram 14 Juventusa, ali nije uspeo da to valorizuje i zaustavi zahuktalu "damu".

Fudbaleri Lacija pobedili su u Đenovi Sampdoriju minimalnim rezultatom u utakmici 36. kola italijanske Serije A.

Jedini strelac na stadionu "Luiđi Feraris" bio je Santijago Đentileti početkom dugog poluvremena, kada se posle kornera Kristijana Ledezme najbolje snašao u kaznenom prostoru Sampdorije.

Rimljani su sa nova tri boda ponovo prestigli Romu na drugoj poziciji, koja vodi direktno u Ligu šampiona, ali najveći rival u nedelju dočekuje Udineze.

Reprezentativac Srbije Dušan Basta odigrao je svih 90 minuta, dok je Filip Đorđević ušao u igru 20 minuta pre kraja umesto Klosea, prvi put posle višemesečne pauze zbog povrede.

2024 © - Vesti online