Subota 16.05.2015.
21:30
24sata.rs

Film o Ejmi danas u Kanu: Slomiće vam srce, a saznaćete i ko je slomio njeno

Jutjub
Ejmi: Ko joj je slomio srce?

Na početku filma se pojavljuje njena drugarica Džulijeta, koja prepričava događaje sa dodele Emi nagrada 2008. koje je Ejmi morala da gleda iz Londona, jer nije uspela da sredi vizu za Ameriku na vreme.

"Šokirala me je njena izjava, da bi sve bilo bolje da imamo droge kod sebe. Rekla sam joj da mi srce lomi takvim izjavama, ali se nije obazirala na to", ističe Džulijeta. Ona ističe kako bi Ejmi tokom dobrih dana popila "samo" flašu vina i vratila se na spavanje, dok bi tokom loših to bila flaša votke.

Za njene probleme sa alkoholom i narkoticima se krivi Blejk Felder sa kojim se pevačica zabavljala, a koji ju je ostavio nakon nekog vremena, što je izazvalo emotivni slom kod pevačice. Međutim, onaj koji ju je dotukao, bio je njen otac Mič, koji je na sve načine pokušavao da ukrade Ejminu slavu.

Poslednji put kada ju je posetio, pojavio se sa televizijskom ekipom kako bi snimio dokumentarac o svom životu, što se i nije preterano svidelo Ejmi. "Zašto moj otac jednostavno ne napiše pesmu kada ga nešto muči, nego mora na televiziji da priča o tome", napisala je tada na Tviteru pevačica.

U dokumentarcu se citira i jedan tonac, koji prepričava kako je Ejmi vikala na sav glas kako je njen otac sponzoruša i da se interesuje za njen život samo iz koristi, s obzirom na to da je napustio nju i majku kada je bila dete.

Ljudi koji su uspeli da pogledaju film, ističu kako je Mič prikazan kao glavni negativac koji se jednostavno hrani tugom svoje ćerke. Uprkos tome što je Mič nakon smrti pevačice davao brojna predavanja o zloupotrebi droge, apsolutno su svi karakterisali te poteze kao publicističke, namenjene isključivo podizanju popularnosti Ejminog oca.

Prema nekim navodima, Mič je došao u Kan sa svojim advokatima, kako bi odmah mogao da preuzme akciju, ukoliko u filmu ispadne kao glavni krivac za smrt svoje ćerke.

2024 © - Vesti online