Subota 16.05.2015.
17:48 >> 19:01h
Vestionline

Moćni Lazović srušio OFK u goleadi na Vračaru

fkcrvenazvezda.rs
Efikasan u sezoni oproštaja od Zvezdinog dresa: Darko Lazović

Lazović je prosto briljirao na poslednjem gostovanju u dresu Zvezde, pošto se na leto seli u italijansku Đenovu. Dao je dva gola i namestio isto toliko. Po jedan Petru Orlandiću i Vukanu Savićevuiću. A sve zbog toga što je veći deo meča protiv "romantičara" dejstvovao po levoj strani. Desnu je prepustio Gavriću do 73. minuta bivši igrač Napretka povredio.

Zvezda je povela 1:0 golom Lazovića koji je zaobišao Čupića u situaciji jedan na jedan. Najboljeg igrača crveno-belih sa golom je spojila fenomenalna asistencija Mihaila Ristića sa centra igrališta.

Crveno-beli su poveli 2:0, preko Petra Orlandića u 52. minutu meča, a velike zasluge idu na adresu strelca prvog gola Darka Lazovića, koji je poslao odličan pas.

Samo tri minuta kasnije, dakle u 55. minutu OFK Beograd je smanjio rezultat. Akcija Zvezdine dece, Duronjić je asistirao Zarubici, koji vraća tim sa Karaburme u život.

Još jedan gol OFK Beograda. Za samo tri minuta plavo-beli su dali dva pogotka. U 57. minutu rezervista Cuckić je "romantičarima" doneo izjednačenje.

Darko Lazović je rešio da ne dozvoli konačan preokret. Igrao se 65. minut kada je desnokrilni napadač Crvene zvezde vratio prednost svom timu - 3:2.

Još jedan gol Zvezde. U 88. minutu Lazović je kruniosao odličnu partiju drugom asistencijom, sada Vukanu Savićeviću.

OFK BEOGRAD: Čupić, Liščević, Matović, Savić, Antonov, Micevski, Janković, Gajić, Duronjić, Andrić, Zarubica.
CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Pavićević, Lazić, Anđelković, Grujić, Ristić, Lazović, Stojanović, Gavrić, Orlandić.

2024 © - Vesti online