Subota 16.05.2015.
12:41
Tanjug

Bez Pavlovića na Zvezdu!

ABA liga
Nije se oporavio od povrede: Aleksandar Pavlović preskače i Zvezdu

- Očekujem da Pavlović bude u timu sledeće nedelje, znači za dve utakmice. Mačvan će igrati, imao je banalnu povredu i nije bila potrebna veća terapija. Imamo i svoje standardne probleme, ali sad neću o njima da se ne ponavljam. Spremamo se maksimalno, od igrača očekujem borbu i da posle meča niko u svlačionici ne kaže, jao što nisam to uradio. Ako bude tako - biću zadovoljan - izjavio je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani Pionir. 

Ipak, prema njegovim rečima sutrašnji derbi, duel dva neporažena tema, u pripremi se ni po čemu ne razlikuje od drugih utakmica. 

- Zna se kako igra Zvezda, jako, čvrsto, u odbrani na granici prljavog. Imaju dominantnog Marjanovića, oko njega se sve vrti. Cela ekipa ima kvalitet i ozbiljna je pretnja - konstatovao je trener crno-belih. 

On je prokomentarisao i činjenicu da se derbi poklapa sa finalnom utakmicom Evrolige između Reala i Olimpijakosa. 

- Svim ljubiteljima košarke to smeta, znam da je u pitanju konkurentnost među televizijama, ali bez obzira sve, taj termin nije u interesu košarke. Moralo je da se nađe rešenje kako bi ljubitelji košarke pratili oba događaja - zaključio je Vujošević. 

Derbi sedmog kola KLS između Crvene zvezde igra se u nedelju od 21 sat u dvorani "Pionir".

2024 © - Vesti online