Četvrtak 29.04.2010.
21:07
Bild de

Najbrutalniji muzički spot ikada!

Jutjub preporučuje da ovaj spot ne gledaju mlađi od 18 godina, pa vam i mi to isto savetujemo, pošto sadrži eksplicitne scene nasilja. 

Mnogi kritičari se pitaju da li je reč o umetnosti ili fikciji autorke...

Inače, ovo je treći studijski album ove britanske umetnice za koji još nije smislila naziv, pa njeni obožavaoci mogu da joj predlože ime albuma na njenoj tviter stranici.

Umetnica, pevačica i muzički producent i njen dečko Bendžamin Brever postali su roditelji u februaru ove godine u Los Anđelesu, a mama je radosnu vest podelila sa svojim fanovima na njenom MySpace profilu.

"Nakon što se završio moj nastup na dodeli Gremi nagrada, bila sam raspoložena da izađem i nastavim da se provodim, ali dobro je što nisam jer su trudovi počeli oko dva ujutru u ponedeljak. Beba je došla na svet u sredu, i evo nas sad, sastavljamo spisak gradova koje ćemo posetiti na turneji 2010. godine, malo miksujemo, i pokušavamo da pronađemo način da pobegnemo iz bolnice", napisala je tada M.I.A.

Pevačica se proslavila hitom "Take your money", a nominovana je i za Gremi nagradu u kategoriji pesma godine za numeru "Paper planes".

2024 © - Vesti online