Subota 16.05.2015.
02:30
Men's health

Potpuno otkačene supermoći koje ima vaš penis

skinologica.com
Vaš penis "čuda" čini

Predstavljamo vam pet potpuno otkačenih stvari za koje niste znali da je vaš penis sposoban.

Smeši se tokom seksa

Studija iz Francuske je analizirala oblik muškog polnog organa tokom seksa. Kada ste u misionarskoj pozi, vaš penis zapravo formira osmeh u obliku krive. Zašto? Zato što ume da prepozna dobru zabavu, naravno!

Sperma može da dosegne 2.5 metara u dalj

Ovo je otkrila studija Univerziteta iz Indijane, koju je predvodio seksolog Alfred Kinsi. Nedavna studija Medicinskog koledža Weill Cornell je otkrila da napor prilikom ejakulacije korespondira direktno osećaju zadovoljstva.

Može da ejakulira i u opuštenom stanju

Studija Medicinskog centra u Ouklendu otkriva da ne morate da budete "čvrsti" kako biste ejakulirali. Vaši karlični mišići se kontrahuju kada vam se pumpa krv u organizam, ali ovi mišići nisu direktno povezani s procesom erekcije.

Može da predvidi reakciju vašeg mozga

Muškarci čiji penis u opuštenom položaju naginje na levu stranu (a tako je kod većine nas), uglavnom imaju dominantniju levu stranu mozga, sugeriše istraživanje iz časopisa Human Reproduction. Zbog razvoja hormona, dominacija leve hemisfere je, takođe, povezana s pisanjem desnom rukom, dužim desnim stopalom od levog i drugim oblicima asimetrije tela.

Leva hemisfera mozga igra veliku ulogu u govoru, logičkim i matematičkim operacijama.

Dakle, ako i vaš penis naginje ka levoj strani, to može da objasni zašto ste super iz matematike, ali i zašto ne možete da pogodite raspoloženje vaše devojke.

Može da preživi "odsecanje" glave

Penektomija je procedura koja uključuje uklanjanje dela ili celog penisa.

Međutim, vaš drugar ne umire ako mu "odsečete glavu" - i dalje možete da urinirate, imate seks ili ejakulirate, objašnjavaju brazilski naučnici.

2024 © - Vesti online