Subota 16.05.2015.
00:30
24 sata.hr

VIDEO: Točilica koja poboljšava ukus piva

youtube/Agency 2.0 :: Crowdfunding & Digital Media Agency
Točilica koja treba da unese revoluciju u pivsku industriju

Budućnost je stigla i učinila je vaše pivo boljim! Otprilike tako bi se mogao opisati izum kompanije Fizzics. Ovaj američki startap kreirao je točilicu nove generacije koji svakom pivu poboljšava ukus! Zvuči savršeno, a sudeći prema prvim degustatorima stvar zaista i funkcioniše. 

Tajna Fizzics točilice je u tome što stvara gotovo savršenu penu jer za točenje koristi zvučne talase, a ne gasove poput kiseonika ili CO2 koji se obično koriste u točionicama piva. 

Fizzics tako pri točenju napravi male čvrste balončiće u peni koji traju puno duže, a ne upropašćavaju karbonizaciju. Tako dobiju oblik tvrđe pene kao kod Ginisa. A kako ne koristi dodatke poput kiseonika ni ne menjaju ukus originalnog piva. 

- Većina ljudi to ne zna, ali većina ukusa piva se oseti kroz nos. A naš proces pojačava aromu piva i ono se oseti bogatije s našom penom - otkriva Filip Petraka, suosnivač i direktor Fizzicsa. 

Vlasnici tvrde da će njihov uređaj popraviti ukus čak i manje kvalitetnim pivima!

Ovaj maštovit i uzbudljiv uređaj izazvao je veliku zainteresovanost zaljubljenika u pivo pa su mnogi već donirali i investirali u kampanju za prikupljanje novca kako bi se napravila proizvodnja za široku potrošnju. 

Fizzics točilica unameravaju prodavati po 199 dolara kada dođe u prodavnice, ali za one koji doniraju u kampanju na Indiegogu cena je jeftinijih 119 dolara. 

2024 © - Vesti online